Cégek alapadatai Kettős könyvelés 1.6 © GalaSoft          

Cégek adatlapja menüben a cégekhez tartozó információkat lehet megadni, módosítani, melyek megjeleníthetők egy cég során állva a cég-választás, vagy a cégek kezelése tallózókban jobbklikkre, vagy Ctrl-I -re.
Az innen vett adatok kerülnek felhasználásra a Házipénztár bevételek és Házipénztár kiadások bizonylatok készítésekor, ahonnan a program az első nyolc adatot használja, röviden felsorolva: cég neve, irányítószám, város, közterület, adószám, EU adószám, telefon, fax adatokat, a name,key_0,...,key_6 kulcsúakat.
Kicsit talán furcsának tűnnek a kulcsok, de csak arról van szó, hogy szabadon el lehet dönteni, hogy milyen féle adatot is írjunk be. Például a key_4 kulcs alatt, ahol eddig az EU adószám szerepelt névként és EU 12345678-1-99 adatként, most beírjuk, hogy itt ezentúl inkább a bankszámlaszámot akarjuk megadni ennél a cégnél. Így a kulcsnévhez beírjuk, hogy OTP Bankszámla: és adatnak pedig az 11111111-22222222 számlaszámot. Az első négy kulcsnév nem módosítható, mégpedig a Cég megnevezés, Irányító szám,
Város, Közterület,  mert a program ebben az értelemben használja ezeket.

Cég alapadatai

 Cégek alapadatai Kettős könyvelés 1.6 © GalaSoft