Szállító párosítás feloldása Kettős könyvelés 1.6 © GalaSoft          

Belépve a Szállító párosítás feloldása menübe a program fő ablakának munkaszegmensében létrejövő felület felső részében egy rövid leírást látunk, alatta pedig a vezérlő gombokat:
Kijelöltek feloldása, vagyis a párosított számlák feloldása, és a Bezár gomb.
Alul pedig egy táblázatot, melyekben a sorok kijelölhetők, és tetszőleges szűrést adhatunk, amivel könnyen behatárolhatjuk a megjelenítésre kerülő számlákat.
A párosítás feloldása nagyon egyszerű, mert a sorok előtt lévő jelölő négyzetekre kattintva lehet bejelölni a kívánt sorokat, azaz a számlákat. Itt elegendő a párosított számlák egy reprezentánsát megjelölni, azaz ha egy párosítás mondjuk három számlát érintett, akkor e három közül bármelyiket.
A feloldás feltétele, hogy a párosított számlák valamelyike módosítható időszakban legyen. Amennyiben egy ilyen párosítás automatikusan készült és automatikus árfolyam nyereség, vagy veszteség kontírozást is készült, ezt a program nem fogja eltávolítani, azaz az elkészítését átvállalta helyettünk, de az eltávolítás, avagy megtartás már a felhasználó kompetenciájába tartozik.
Mind a sikeres, mind pedig a sikertelen feloldásról részletes üzenetet kapunk.
Mindenben megegyezik a Vevő párosítás feloldása menüponttal.
  

 Szállító párosítás feloldása Kettős könyvelés 1.6 © GalaSoft